Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri. - Afla mai multe -

Cablu USB la Lightning, MicroUSB si Type-c Baseus Bright Mirror 3 in 1 Retractabil Purple 66W, 1.2m

Cod Arco
CAMLC-MJ05
  • Mai multe informatii: comenzi.vodafone@arcoexpert.ro
  • Livrari catre depozit In zilele de marti si vineri pentru produsele in stoc
  • Acesta este un catalog de prezentare. Daca doriti sa comandati unul dintre produse va rugam sa va adresati agentului Vodafone dedicat contului dumneavoastra.
  • Pretul afisat poate suferi modificari in functie de solicitare
  • Daca produsul apare cu pret “0” nu a fost listat in Vodafone dar poti cere oferta pentru el
Nou
Cablu USB la Lightning, MicroUSB si Type-c Baseus Bright Mirror 3 in 1 Retractabil Purple 66W, 1.2m

Baseus Cablu Bright Mirror 3 in 1 Retractabil USB la Lightning, MicroUSB si Type-c Purple (66W, 1.2m )Cablu Baseus Mirror 3 in 1 Retractabil USB la Lightning, MicroUSB si Type-c este o necesitate daca utilizati mai multe dispozitive zilnic si nu doriti sa purtati anumite incarcatoare cu dvs. Acest cablu retractabil elegant se termina cu trei porturi diferite care se potrivesc cu trei dispozitive diferite, universalitate unica ascunsa intr-un articol mic.

Cablul Baseus are o structura simpla, dar durabila. In partea centrala a cablului se afla o bobina cu sigla producatorului, realizata intr-un stil interesant. In interior puteti gasi un cablu infasurat care poate fi desfacut si conectat la incarcator daca aveti nevoie sa reumpleti bateria echipamentului dumneavoastra. Pe cealalta parte este o ramificare cu trei porturi suplimentare. Cablul conectat la sursa de alimentare este acoperit cu un material de protectie, care influenteaza rezistenta acestuia la abraziune si incovoiere.

Se poate folosi pentru a incarca mai multe dispozitive in acelasi timp. Acest lucru se datoreaza unei ramificari speciale in trei sfaturi separate. Astfel aveti o iesire USB Type C, microUSB si IP. In realitate, inseamna ca va puteti demisiona de la trei cabluri diferite si le puteti inlocui cu un articol universal pe care il puteti tine intotdeauna la indemana.

Nu trebuie sa va fie teama de una dintre cele mai frecvente daune ale cablurilor – indoirea sau abraziunea in zona varfului. Acest lucru se datoreaza unei structuri ranforsate furnizate de Baseus. Fiecare port a fost consolidat, astfel incat sa puteti utiliza liber cablul pentru o lunga perioada de timp.


Caracteristici:

- tip: cablu retractabil 3in1
- material: PC + TPE
- putere maxima: 66 W
- transmisie: USB tip C 480 Mbs
- intrare USB: 1
- iesire USB tip C: 1
- iesire microUSB: 1
- iesire iP: 1
- lungime cablu: 1,2 m
- structura intarita la varfur
- cablu pe bobina
- culoare: Violet

Imaginile sunt cu titlu informativ!Mai multe informatii
Conector Lightning;MicroUSB;Type-C;USB
Culoare Violet
Incarcare rapida DA